top of page

14.12.2015

Jatkosarja rantautui Myyrmäkeen Pikakiitäjien matkatessa Mr. Taxi HC:n vieraaksi. Viime kaudella joukkueet kohtasivat kahdesti: alkusarjassa Mr. Taxi haki täyden pistepotin Helsingistä lukemin 2-3. Jatkosarjassa joukkueiden tiet kohtasivat uudelleen, silloin Pikakiitäjät oli parempi kotonaan 2-1. Näin ollen illan ottelusta oli ennakkoon odotettavissa tasaista, pienten marginaalien peliä.

Tuttuun tapaan Mr. Taxi lähti otteluun leveällä, kolmen ketjun rosterilla. Vastaavasti vierasjoukkueen kokoonpano rajoittui kahteen ketjuun. Kotijoukkue lähtikin otteluun selkeästi kuskin paikalle, kun kerta toisensa jälkeen se vyörytti hyökkäyksiä kohti vastustajan maalia. Ajassa 7:25 Pikakiitäjien Janne Laihonen joutui turvautumaan kiellettyihin keinoihin saaden kahden minuutin jäähyn kampituksesta. Kotijoukkueen ylivoima pyöri mukavasti ja aivan ylivoiman lopussa pyöritys palkittiin, tosin hieman vastustajan avustuksella. Erno Junnikkala tarjosi paikan Julius Välimäelle, joka laukoi kiekon kohti maalia. Pikakiitäjien puolustaja potkaisi maalin eteen pyörimään jääneen kiekon epäonnekseen omaan maaliin. Yhtäkaikki, Mr. Taxi Hockey Club ottelussa 1-0 johtoon ja Julius Välimäelle kauden toinen maali. Vierasjoukkueen maalipaikat olivat ensimmäisessä erässä harvassa, mutta Mr. Taxin maalivahtina pelanneelle Jani Maliselle kirjattiin 13 torjuntaa. Yhtä monta kertaa kiekon eteen ehti myös Pikakiitäjien maalivahti Kari Mutka.

Toinen erä ehti vanheta vain 38 sekuntia kun Janne Hakulinen tuplasi johdon 2-0:aan. Syöttöpisteet herroille Timo Paasikangas sekä Mikko Paju. Vain neljä minuuttia edellisestä Pentti Muhosen tulinen rannelaukaus yllätti Pikakiitäjävahdin ja lukemat valotaululla vaihtuivat 3-0:aan. Maalin syöttivät Julius Välimäki illan toisella tehopisteellään sekä Tuomas Räisänen. Pikakiitäjien ainoat maalintekopaikat ottelun edetessä syntyivät vastahyökkäyksistä. Niin myös 3-1 kavennusmaalikin, kun Joni Pakarisen lähettämä syksyn viimeinen putoava lehti vastahyökkäyksen päätteeksi yllätti erässä 9 kertaa torjuneen Malisen. Kavennusmaalin jälkeen kotijoukkue ei jäänyt ihmettelemään vaan kuittasi maalin nopeasti. Peliä ehti kulua vain reilu puoli minuuttia kavennusmaalista kun Timo Paasikangas sai loistavan syötön Janne Nissilältä maalin eteen. Paasikankaan nopea backhand-forehand-liike ja kiekko verkonperukoille. Seuraava maali nähtiin ajassa 25:44 kun kotijoukkue onnistui jälleen maalinteossa. Lukemat 5-1:een laukoi Jarkko Seppälä, jolle maali oli kauden ensimmäinen ja tuuletuksesta päätellen helpottava. Maalin tarjoilivat Pauli Luode ja Antti Kousa.

Enempää maaleja ei toisessa erässä nähty, joten kolmanteen erään lähdettiin kotijoukkueen 5-1 johdossa. Heti erän alkussa vierasjoukkueen pelaaja onnistui pääsemään Erno Junnikkalan ihon alle ja siitä syntyneestä tilanteesta tuomittiin Junnikkalalle kahden minuutin rangaistus estämisestä. Alivoimapeli oli tiivistä ja toimi hyvin, eikä Pikakiitäjät päässyt edes kunnon maalipaikoille. Erän toinen alivoima koitti jo heti ajassa 36:11, kun Pauli Luode takakarvasi itselleen kahden minuutin jäähyn. Syyksi ottelun tuomaristo löysi huitomisen. Jälleen kotijoukkueen alivoimapeli oli vesitiivistä eikä takaiskuja koettu tälläkään alivoimalla. Mitä pidemmälle ottelu eteni, sitä enemmän vierasjoukkueen jalka alkoi painamaan ja nimestäkin voitiin ottaa sana "Pika" pois. Ajassa 42:44 Kiitäjä-vahti joutui kaivamaan kiekon selkänsä takaa jo kuudennen kerran, kun Antti Kousa viimeisteli loppulukemiksi 6-1. Piste oli Kousalle illan toinen ja syöttöpisteen maaliin saanen Paasikankaan kolmas. 6-1 maaliin syöttöpiste myös puolustaja Mikko Rintalalle.

Ottelun loppulukemat 6-1 (1-0. 4-1, 1-0) poikkesivat täysin ennakko-odotuksista. Maalivahtien torjunnat 30-39 kertovat kotijoukkueen hallinnasta läpi ottelun. Voitto oli Mr. Taxi HC:n kauden toinen ja jatkosarjan ensimmäinen. Pikakiitäjät-ottelu oli joukkueen tämän vuoden viimeinen peli, mutta samalla se oli viimeinen peli vähään aikaan kotisivujen ylläpitäjänäkin tunnetulle Mikko Pajulle, kun hän vaihtaa Mr. Taxi-peliasun armeijan harmaisiin. Sivuston ylläpidosta tulee tämän ajan vastaamaan Ville "Gusse" Gustafsson. Reklamaatiot otteluraporteista ja tilastovirheistä ensisijaisesti siis hänelle.

Seuraavan kerran joukkue on tositoimissa 11.1.2016, kun OHT saapuu vieraaksi Myyrmäkeen. Otteluhan alkaa totutusti kello 21:50, tervetuloa paikanpäälle katsomaan, miten ne joulukinkut on oikeen sulateltu reisistä!

4.12.2015

Jatkosarjan ensimmäisessä ottelussa joukkue matkusti Ice Tigersin vieraaksi Leppävaaraan. Kotijoukkueella oli vielä tuoreessa muistissa joukkueiden edellinen kohtaaminen kaudelta 2013-2014. Silloin Ice Tigers oli tyly vieras hakien Tikkurilasta täyden pistepotin lukemin 4-7. Nyt oli kauan odotetun revanssin aika.

Ottelu alkoi väkevästi, kun kotijoukkueen ajassa 0:21 ottaman jäähyn aikana Marko Mäntyniemi laukoi vieraat 0-1 johtoon. Tyhjän maalin "Mänälle" tarjoili Janne Hakulinen. Ajassa 8:13 kauden ensimmäisen pelin Mr. Taxi-paidassa pelannut Julius Välimäki kiskaisi joukkueensa jo 0-2 johtoon. Maalisyöttö merkattiin Jaki Saarivirralle. Näin ollen "Julle" onnistui maalinteossa heti paluuottelussaan reilun vuoden poissaolon jälkeen. Kahden maalin johtoasema puolittui kun Ice Tigersin Jukka Reinikainen rikkoi kuparisen ajassa 10:07. Tilanteessa 1-2 siirryttiin erätauolle.

Toisessa erässä ei maaleja nähty, mutta jäähyjä sitäkin enemmän. Kotijoukkueelle tuomittii kaksi kahden minuutin rangaistusta ja vastaavasti vieraille neljä kahden minuutin rangaistusta.

Kolmas erä ehti vanhentua vain vajaa pari minuuttia kun ajassa 31:42 Ice Tigersin Jani Ojanen toi kotijoukkueen tasoihin. Lopullinen ratkaisu nähtiin aivan ottelun päätöshetkillä. Ice Tigersin Jani Ojasen illan toinen osuma ajassa 42:43 jäi ottelun voittomaaliksi. Näin ollen kaksi sarjapistettä jäivät Leppävaaraan tasaisen ottelun jälkeen. Loppulukemat Ice Tigersin voittoon päättyneessä ottelussa olivat siis 3-2 (1-2, 0-0, 2-0).

Jatkosarja jatkuu Mr. Taxi Hockey Clubin osalta torstaina 10.12., kun vieraskiertue rantautuu Hernesaareen. Kello 21:15 alkavassa ottelussa vastaan asettuu TDF Rupusakki. Lätkä on parasta livenä, tule siis paikanpäälle kannustamaan vierasjoukkue voittoon!

27.11.2015

Joukkueen osaomistajan ja tämän hetken toiseksi paras pistemiehen Aki Nikkisen järjestämässä glögi-illassa julkistettiin joukkueen uudistunut peliasu. Uusi peliasu on nähtävissä "Joukkue"-välilehdellä. Ison maailman malliin järjestetty tilaisuus piti sisällään myös hieman legendaarisemman, vähättelemättä Aki "#8" Nikkistä, #8:n tervehdyksen joukkueelle.

Vielä kerran iso kiitos Akille spektaakkelimaisesta illasta! Siitä puuttui enää uusien pelaajavahvistuksien sopimusten julkistaminen.. Ehkä ensi vuonna?

Ensiesiintyminen uusissa peliasuissa tapahtuu kolmas päivä joulukuuta, kun jatkosarja pyörähtää käyntiin vierasottelulla Ice Tigersia vastaan. Kamppailu käydään Espoon Leppävaarassa.

20.11.2015

Alkusarja saatiin päätökseen myöhään lauantai-iltana, kun Mr. Taxi matkusti Myyrmäkeen JäTe:n vieraaksi. Erinäisten syiden vuoksi vierasjoukkue sai raavittua kasaan vain yhdeksän kenttäpelaajan rosterin illan otteluun. Tämä tiesi siis hikistä iltapuhdetta pelaajille.

Pelaajakadosta huolimatta vierasjoukkue aloitti pirteästi. Ottelua oli ehtinyt kulua vain kaksi ja puoliminuuttia kun ottelussa puolustajana pelannut Pentti Muhonen laukoi kiekon maalin ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Maalin syöttäjiksi merkattiin Marko Palmberg sekä Pauli Luode. Ensimmäisessä erässä 16 kertaa tojunut maalivivahti Jani Malinen joutui antautumaan kertaalleen, kun kotijoukkueen Tommi Korhonen onnistui tasoittamaan pelin 1-1:een. Maalin syntyaika 9:08. Näistä lukemista siirryttiin ensimmäiselle erätauolle.

Toisen erän alku oli hankala vierasjoukkueelle. JäTe ei jättänyt käyttämättä hyväkseen vierasjoukkueen vaikeaa erän alkua, vaan ensin ajassa 16:46 Sawad Sipola vei joukkueensa 2-1 johtoon ja ajassa 20:06 Markku Tanhola tuplasi johdon 3-1:een. Pian kuitenkin Mr. Taxille avautui paikka tehdä kavennusmaali, kun JäTe:n Saku Salo lähti istumaan kaksiminuuttista koukkaamisesta. Viime pelien tapaan ylivoima pyöri hyvin ja laukauksiakin tuli, mutta maali jäi tällä kertaa tekemättä. Toisen erän loppuun myös kotijoukkue pääsi kokeilemaan ylivoimansa toimivuutta Mikko Pajun istuessa kahden minuutin jäähyä kampituksesta. Vierasjoukkueen alivoima oli tiivis, eikä JäTe päässyt edes kunnon maalipaikoille. Alivoiman viimeisenä lukkona maalinsuulla häärinyt Malinen venyi erässä 13 torjuntaan pitäen lukemat 3-1:ssä.

Kolmannessa erässä vierasjoukkueen luistin alkoi painaa, kun JäTe vyörytti peliä kolmella täydellä ketjulla. Ajassa 36:17 Sawad Sipola siirsi JäTe:n 4-1 karkumatkalle illan toisellaan. Vain reilu kaksi minuuttia edellisestä kotijoukkueen Tommi Korhonen viimeisteli illan toisen osumansa vieden joukkueensa 5-1 johtoon. Joku olisi voinut tässä vaiheessa sanoa pelin olevan jo selvä, mutta mitä vielä. Heti seuraavassa vaihdossa, 10 sekuntia 5-1 maalista, Erno Junnikkala taituroi itsensä maalipaikalle. Tällä kertaa käsi ei tutissut vaan Junnikkala painoi kiekon reppuun kaventaen tilanteeksi 5-2. Tämän jälkeen peli ehti vanheta alle kaksi minuuttia kun Pentti Muhonen lähetti vihaisen rannelaukauksen siniviivalta maalinperukoille. Syöttöpiste Muhosen ottelun ja koko kauden toiseen maaliin merkittiin Antti Kousalle. Viimeisen viiden minuutin aikana vierasjoukkue haki kavennusta ja sitä kautta tasoitusta vimmatusti, mutta maitohapot jaloissa veivät takaa-ajon terävimmät iskut. Näin ollen enempää maaleja ei ottelussa nähty, vaan ottelu päättyi kotijoukkueen 5-3 (1-1, 2-0, 2-2) voittoon.

​

Tappio JäTeä vastaan tarkoittaa sitä, että joukkue sijoittui alkusarjassaan kuudenneksi. Saldoksi alkusarjasta jäi yksi voitto, yksi tasapeli ja neljä tappiota. Näin ollen joukkueen pelit jatkuu Harraste Ilta Kevyt Mestis-sarjassa. Jatkosarja pyörähtää käyntiin torstaina 3.12. jolloin joukkue matkustaa Leppävaaraan Ice Tigersin vieraaksi. Joukkueet kohtasivat viimeksi kaudella 2013-2014 niin ikään jatkosarjassa. Tuolloin Ice Tigers kävi hakemassa tylyn 4-7 voiton Tikkurilasta. Nyt on revanssin aika. Tervetuloa paikanpäälle katsomaan kun jatkosarja pyörähtää käyntiin! Ottelu alkaa kello 21:15 ja ottelun päänäyttämönä toimii Leppävaara Covert.

3.11.2015

Mr. Taxi Hockey Club nappasi historian ensimmäisen voittonsa nykyisellä nimellä! Kauden viidennessä ottelussa kaatui Forsberg loppulukemin 4-3 (1-1, 1-1, 2-1). Ottelu pelattiin poikkeuksellisesti Forsbergin kotivuorolla Hernesaaressa. Hidastempoinen ottelu ei ollut yleisömenestys - jopa osa Mr. Taxi Hockey Clubin legendaarisesta faniryhmästä oli jäänyt kotiin syystä tai toisesta. Vai olivatko he Myyrmäessä odottelemassa pelin alkua? Tiedä sitä.

Ottelu alkoi pirteästi kun Jaki Saarivirta ohjasi ilmasta kauden ensimmäisellään Taxi-ryhmän 1-0 johtoon. Ketjun muut hyökkääjät, Jarkko Seppälä ja Tuomas räisänen merkkauttivat syöttöpisteet. Tämän jälkeen Hernesaaren matalat laidat tekivät tepposet kotijoukkueena pelanneelle Mr. Taxille. Ensin ajassa 3:16 maalisyötön antanut Jarkko Seppälä otti kaksiminuuttisen pelin viivyttämisestä ja heti perään ajassa 3:43 Tuomas Räisänen sortui samaan virheeseen. Kotijoukkue taisteli miltein kahden minuutin mittaisen kahden miehen alivoiman ilman takaiskuja, mutta ajassa 7:16 nähtiin tasoitus. Forsbergin Eero Hurme lähetti matkaan ikävän löysän kudin, mikä yllätti ensimmäisessä erässä 14 torjuntaa tehneen Taxi-vahti Jani Malisen. Vielä erän päätteeksi Antti Kousa koukki itselleen jäähyn ajassa 15:00.

Toinen erä alkoi vajaamiehisenä Antti Kousan istuessa kaksiminuuttistaan. Tällä kertaa joukkueen alivoima ei toiminutkaan niin hienosti kuin edellinen. Poikkeuksellisesti puolustajan paikalla pelannut Pentti Muhonen lähetti napakan purkukiekon oman maalin takaa. Epäonnekseen purkukiekko osuikin maalin ohi luistellutta Pauli Luodetta, josta kiekko kimposi ohi hölmistyneen Malisen. Näin ollen Forsberg siirtyi 1-2 johtoon ylivoimalla pienellä avustuksella. Tämän jälkeen kotijoukkue haki tasoitusta vimmatusti ja lopulta tasoitus nähtiin ajassa 26:20, kun Timo Paasikangas pääsi nostamaan rystyltä kiekon maaliin ylivoimalla. Erätauolle lähdettiin tasalukemista 2-2.

Kotijoukkue aloitti päätöserän ryminällä, kun Antti Kousa ohjasi Ville Gustafssonin viivasta lähettämän vedon maaliin ajassa 31:32. Paasikankaan syöttöpisteen myötä herroilla Kousa ja Paasikangas illan tehosarake näytti lukemaa 1+1. Vierasjoukkue Forsberg ei tästä kuitenkaan lannistunut. Forsbergin Kaarlo Hirvi toi joukkueensa vielä kerran peliin mukaan ajassa 33:31 tasoittaen lukemiksi 3-3. Viimeisen pelin kaksikymppisenä pelannut Paasikangas kertoi ennen ottelun alkua, ettei suostu päättämään kolmatta vuosikymmentään tappioon. Tämän muisti Aki Nikkinen, joka tempaisi tutulta paikalta (lue: maalin takakulmalta) kiekon maalin kattoon ajassa 39:30. Esityön maaliin teki Erno Junnikkala, joka löysi Nikkisen maalin takakulmalta jo edellisessä ottelussa. Muodostuuko tästä parivaljakosta joukkueen uusi tutkapari?

Enempää maaleja ei ottelussa nähty, siitä piti huolen 32 laukausta pysäyttänyt maalivahti Malinen. Näin ollen Mr. Taxi Hockey Club otti historiallisen voittonsa Nikkisen voittomaalilla. Voitto oli joukkueelle helpottava, sen näki jo Nikkisen voitto-osumaksi jääneestä tuuletuksesta. Voiton myötä joukkue nousi sarjataulukossa kolmeen pisteeseen ja pois jumbopaikalta sijalle 5 kun alkusarjaa on jäljellä vielä yksi ottelu. Alkusarjan viimeinen ottelu pelataan lauantai-iltana JäTe:ttä vastaan prime-time aikaan klo 22:00. Ottelu pelataan Myyrmäessä, joten ottelusta on lupa odottaa vauhdikasta Myyrmäen derbyä. Luulisi tämän sytyttävän myös Mr. Taxi HC Fan Clubin. Tervetuloa paikanpäälle katsomaan, kun joukkue lähtee hakemaan kauden toista voittoaan ja parempia asetelmia jatkosarjaan!

19.10.2015

Keskiviikon myöhäisottelussa kohtasivat kaksi myyrmäkeläistä joukkuetta, kun Mr. Taxi HC puki vieraspaidat ylleen omassa kotihallissaan. Illan vihulaisena toimi sarjakärki EVU, jonka rekordi ennen peliä oli vakuuttava 4-0-0 maalierolla 28-10. Näin ollen ennakkosuosikki paikalliskamppailussa oli EVU.

Ottelu alkoi isäntien komennuksessa kun ajassa 4:17 EVU siirtyi 1-0 johtoon. Maalin jälkeen vierasjoukkue pääsi kokeilemaan tasoitusta ylivoimalla, mutta illan ensimmäinen ylivoima ei tuottanut toivottua tasoitusmaalia. Vain hetki ylivoiman päättymisen jälkeen EVU:n terävä hyökkäys päättyi 2-0 osumaan. Läpi ensimmäisen erän hyökkäyksiä EVU:n päätyyn luonut vierasjoukkue ei onnistunut maalinteossa ensimmäisessä erässä, vaikka erän loppuun tarjoiltiinkin kavennusmaalia illan toisella ylivoimalla.

Toisen erän alussa maalihanat aukesivat myös Mr. Taxilla. Sami Mäkelä kauden neljäs osuma kavensi tilanteeksi 2-1 ajassa 19:28. Maali oli "Mällille" kauden neljäs ja puolustaja onkin tehnyt maalin tämän kauden jokaisessa ottelussa johtaen joukkueen sisäistä maali- ja pistepörssiä. Kavennusmaalin jälkeen avautui loistava paikka lyödä peli tasoihin ylivoimalla. Ylivoimapeli ei tuottanut tälläkään kertaan tulosta, mutta Aki Nikkinen löi pelin tasoihin ylivoiman päättymisen jälkeen. Valotaulu ehti näyttämään 2-2-tasatilannetta vain 32 sekuntia, kun EVU:n Kimmo Laitinen vei joukkueensa jälleen johtoon. Maalin jälkeen Mr. Taxille tarjottiin jälleen paikkaa ylivoimamaaliin, mutta tällä kertaa ylivoimapeli tökki pahasti. EVU:n vikkeläjalkainen Keni Rautio pääsi alivoimalla haastamaan Mr. Taxin puolustusta laukoen puolustajien jaloista tilanteeksi 4-2. Vain minuutti edellisestä ja EVU onnistui jälleen maalinteossa kellon pysähtyessä aikaan 28:56. Näin ollen viimeiseen erään lähdettiin kotijoukkueen 5-2 johdossa.

​

Ottelun viimeisessä erässä tuomaristolla riitti töitä. Kumpikin joukkue pääsi kokeilemaan niin yli- kuin alivoimansa tehokkuutta. Ajassa 41:40 vierasjoukkue onnistui viimein ylivoimalla, kun Aki Nikkinen löi maalin kulmalle pomppineen kiekon vastustamattomasti takayläkulmaan. Enempää maaleja ei ottelussa nähty, joten EVU vei paikallisväännön lukemin 5-3 (2-0, 3-2, 0-1). Tappiosta huolimatta joukkue pelasi yhden kauden parhaista peleistään, niin kuin teki myös Aki "Mr. Taxi" Nikkinen saalistaen tehot 2+1. Myyrmäen derby kiinnosti myös yleisöäkin kun paikanpäälle oli saapunut 11 silmäparia seuraamaan ottelua. Yleisössä Mr. Taxi vetikin pidemmän korren, kun kovaääninen kannattajajoukko tsemppasi omiaan.

Seuraava ottelu pelataan jo tulevana maanantaina 2.11. Ottelu pelataan poikkeuksellisesti Hernesaaressa, vaikka ottelu onkin Mr. Taxi HC:n kotiottelu. Vastaan tuossa ottelussa asettuu Forsberg. Ottelu alkaa poikkeuksellisesti jo klo 20:00. Tervetuloa paikanpäälle katsomaan ja kannustamaan joukkue kauden avausvoittoon!

19.10.2015

Kauden kolmas ottelu käytiin maanantaina MyyrHT:ta vastaan. Ensimmäistä kertaa Mr. Taxi:n pelipaidan tällä kaudella ylleen puki peräti kolme pelaajaa: Pauli Luode, Janne Hakulinen sekä Timo Paasikangas. Näistä viimeksi mainittu aloitti ottelun maalinteon ensimmäisessä erässä ajassa 9:27 siirtäen kotijoukkueen 1-0 johtoon. Osuma oli Paasikankaan kauden ensimmäinen ja samalla ensimmäinen hyökkääjän tekemä maali tällä kaudella. Vain kolme minuuttia avausosumasta MyyrHT onnistui saamaan kiekon ohi Mr. Taxi HC:n maalivahdin Ville Iivanaisen tasoittaen ottelun 1-1:een. Näistä lukemista siirryttiin ensimmäiselle erätauolle.

Ottelun toinen erä ehti vanheta vain reilut kaksi minuuttia kun puolustaja Ville "G" Gustafssonin napakka rannelaukaus painui verkon perukoille. Maali oli G:n kauden ensimmäinen, esityön maaliin teki Janne Hakulinen avaten pistetilinsä tällä kaudella. Tämän jälkeen ottelun tuomaristolla riitti töitä, kun viiteen minuuttiin tuomittiin neljä jäähyä. Jäähyjen aikana kumpikin joukkue pääsi kokeilemaan niin yli- kuin alivoimansa toimivuutta. Vierasjoukkueen ylivoima oli tällä kertaa tehokkaampaa, kun Joonas Sipilä tasoitti ottelun 2-2:een ylivoimalla. Enempää maaleja ei ottelun toisessa erässä nähty, vaan toiselle tauolle mentiin jännittävässä 2-2 tasatilanteessa.

Ottelun kolmas eräkin alkoi kotijoukkueen komennuksessa, kun Sami "Mälli" Mäkelä niittasi ottelun 3-2:een kauden kolmannellaan kun erää oli ennätetty pelaamaan vain 3:24. Mutta vain puoli minuuttia edellisestä ja MyyrHT kampesi itsensä jälleen tasoihin Nikita Krasovskin maalilla. Tasoitusmaalin jälkeen tuomarin pilli soi tiuhaan molempien joukkueiden ottaessa jäähyjä. Lopulta ajassa 41:17 vierasjoukkue siirtyi 3-4 johtoon Markus Hippasen maalilla. Maali syntyi juuri kun Mr. Taxi oli saanut joukkueensa täysilukuiseksi. Ajassa 41:58 kotijoukkueelle tarjottiin paikka tasoittaa ottelu, kun MyyrHT sortui jälleen jäähyyn. Tätä paikkaa kotijoukkue ei enää jättänyt käyttämättä, vaan Janne Hakulinen löi pelin tasoihin vain puolitoista minuuttia ennen päätössummeria.

Tasainen ottelu päättyi siis tasalukemiin 4-4 Mr. Taxi HC:n maalia vartioineen Ville Iivanaisen venyen yhteensä 28 torjuntaan. Vierasjoukkueen maalivahdille torjuntoja kertyi yhteensä 26 kappaletta. Näin ollen joukkue sai viimein pistetilinsä auki kauden kolmannessa ottelussaan. Neljäs ottelu pelataan 28.10. Myyrmäessä kun Mr. Taxi saapuu sarjakärki EVU:n vieraaksi Myyrmäkeen. Tule paikanpäälle katsomaan kasvattaako Mr. Taxi pisteputkeaan vai päättyykö se kuin kanan lento. Ottelu alkaa tuttuun tapaan kello 21:50, tervetuloa!

9.10.2015

Viileä tostai-ilta. Mr. Taxi HC matkustaa Myyrmäki 2:een kauden avausvoitto mielessään. Vastaan asettuu Morrison, jota vastaan lähihistoriasta löytyy kaksikin kamppailua: Kaudella 2013-2014 Morrison oli parempi luvuin 4-6 ja kaudella 2014-2015 otteluvoitot tasattiin 1-1:een silloisen DHL Hockey Teamin vieden kamppailun nimiinsä lukemin 3-7. Eli joukkueiden kohtaamiset ovat tähän mennessä päättyneet aina vierasjoukkueen juhliin. Kummassakin edellisessä kohtaamisessa maaleja on mätetty yhteensä kymmenen kappaletta, joten myöskin tämän illan ottelusta oli lupa odottaa maalirikasta.

Ottelun ensimmäinen erä oli tasaista vääntöä ja ennakko-odotuksista poiketen vähämaalinen. Mr. Taxi HC:n kova karvauspeli tuotti ongelmia vastustajan avauspeliin ja vierasjoukkue onnistuikin luomaan tukun hyviä maalipaikkoja. Lukuisista maalintekopaikoista huolimatta vierasjoukkue onnistui vain kertaalleen maalinteossa, kun jo toistamiseen tällä kaudella puolustaja Sami Mäkelän vihainen rannelaukaus painui vastustamattomasti maaliverkon perukoille. Ensimmäiselle tauolle siirryttiin kuitenkin tasalukemissa   1-1 kun Morrison oli onnistunut maalinteossa hetkeä Sami "Mälli" Mäkelää aikaisemmin.

Ottelun toisessa erässä koettiin kauhun hetkiä, kun Morrison-puolustajan "rannelaukaus" siniviivalta osui Jarkko "Jasu" Seppälää kasvoihin. Iskun voimasta Seppälän visiiri hajosi hajoittaen samalla sentterin nenän. Pienen jäänpuhdistustauon jälkeen ottelua päästiin jatkamaan vajaamiehisenä. Tilanteen jälkeen vierasjoukkueen peli hajosi pahasti, josta Morrison rankaisi armotta voittaen toisen erän peräti 5-0. Näin ollen toiselle tauolle siirryttiin lukemissa 5-1.

Ottelun viimeinen erä oli jälleen tasaista vääntämistä. Erän kohokohta oli täksi kaudeksi joukkueeseen liittyneen puolustaja Erno Junnikkalan ensimmäinen maali Taxipaidassa. Vierasjoukkueen takaa-ajo alkoi ja päättyi tähän maaliin, joten ottelun loppulukemat kirjattiin 7-2 (1-1, 3-0, 3-1) Morrisonin eduksi heidänkin onnistuttuaan maalinteossa kolmesti päätöserässä.  Ottelusta tuli kuin tulikin edellisten kohtaamisten tapaa runsasmaalinen, mutta ensimmäistä kertaa joukkueiden keskinäisissä kohtaamisissa kotijoukkue veti pidemmän korren.

Kaksi ottelua. Kaksi tappiota. Seuraavan kerran pelataan maanantaina 19.10. kun Myyrmäkeen vieraaksi matkustaa MyyrHT. Nyt jos koskaan joukkue tarvitsee yleisön tukea metsästäessään kauden avausvoittoa! Otteluhan alkaa tuttuun tapaan kello 22. Tervetuloa!

29.9.2015

Kausi 2015-2016 polkaistiin käyntiin kotiottelulla Kuusikon Ponnistusta vastaan. Ottelu oli joukkueille historiallinen, sillä se oli Mr. Taxi HC:lle ensimmäinen tällä nimellä ja vierasjoukkue Kuusikon Ponnistus pelasi ensimmäisen ottelunsa Harraste Ilta Kevyt -sarjaa.

Vierasjoukkue aloittikin ottelun terävästi siirtyen ensimmäisessä erässä 0-1 johtoon kellon pysähtyessä aikaan 7:16. Mr. Taxi HC kuittasi johtomalin nopeasti, kun Sami Mäkelän terävä rannelaukaus painui verkon perukoille. Syöttöpiste Mr. Taxi HC:n historialliseen ensimmäiseen maaliin merkattiin Jaki Saarivirralle. Mutta vain vajaa kaksi minuuttia kotijoukkueen tasoituksesta Kuusikon Ponnistus onnistui maalinteossa toistamiseen ensimmäisessä erässä siirtyen 1-2 johtoon. Maalin jälkeen Mr. Taxi HC pääsi kokeilemaan tasoitusta ylivoimalla mutta tuloksetta.

Toisen erän alkuun kotijoukkueelle tarjoitui jälleen paikka tasoittaa peli ylivoimalla. Ylivoimapeli toimi yskähdellen, eikä illan toinen ylivoimakaan tarjonnut tasoitusmaalia. Pian jäähyn päättymisen jälkeen Kuusikon Ponnistus onnistui tuplaamaan johtonsa 1-3:een siirretyn rangaistuksen aikana. Tämän jälkeen olikin vierasjoukkueen kokeilla ylivoimansa tehokkuutta kahdella peräkkäisellä ylivoimalla. Mr. Taxi HC:n alivoima veti pidemmän korren molemmilla keroilla säilyttäen lukemat 1-3:ssa, joista siirryttiin toiselle tauolle.

Ottelun kolmas erä alkoi kotijoukkueen takaa-ajon kannalta pahimmalla tavalla saaden kaksi peräkkäistä kahden minuutin jäähyä. Näistä jälkimmäisen aikana Kuusikon Ponnistus onnistui maalinteossa lisäten johtonsa jo 1-4:ään. Enempää maaleja ei ottelussa nähty, vaikka kotijoukkue pääsi aivan pelin lopussa yrittämään kavennusta kahden miehen ylivoimalla. Näin ollen ottelun loppulukemat kirjattiin vierasjoukkueen hyväksi 1-4 (1-2, 0-1, 0-1).

Ottelua paikanpäällä oli seuraamassa peräti 15 silmäparia. Mr. Taxi HC toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleiksi ensi viikon torstaina käytävään kamppailuun Morrisonia vastaan. Ottelu alkaa kello 22:00 ja se pelataan Myrmäen 2. hallissa. Tule paikanpäälle kannustamaan Mr. Taxi HC kauden avausvoittoonsa!