top of page

3.11.2020

Toinen peräkkäinen voitto! Joukkue nappasi toisen peräkkäisen voittonsa kahden vuorokauden sisään. Tällä kertaa Taxi-jyrän alle jäi Tattarisuon IFK eli TIFK. Väkevästi ottelun aloittanut kotijoukkue avasi maalihanat Pajun osuessa ensin ja hieman myöhemmin Kousa iski lukemiksi jo 2-0. Erän lopussa vieraiden hyökkääjä pääsi livahtamaan läpiajoon kaventaen taukolukemiksi 2-1. Ottelun toisessa erässä kotijoukkue painoi peliä vahvasti TIFK-päätyyn vieraiden tyytyessä kyttäilemään vastahyökkäyksiä. Toki tähän varmasti vaikutti osaltaan vieraiden kapea kahden ketjun rosteri, joka silminnähden väsyi jo avauserässä. Vahva toisen erän pelaaminen palkittiin kahdella osumalla joista vastasivat Kousa illan toisellaan sekä pistepörssikärki Suhonen. Näin ollen päätöserään lähdettiin vakuuttavassa 4-1 johdossa.

Kolmannessa erässä kotijoukkue onnistui maalinteossa kahdesti edellisten erien tapaan. Molemmista osumista vastasi illan toisella ja kolmannella osumallaan Paju. Vastaavasti vieraat onnistuivat iskemään vastahyökkäyksistään kahdesti, jolloin ottelun loppulukemiksi muodostui 6-3. Ottelussa muutaman gamesaverin torjunut ja muutenkin loistavan ottelun pelannut maalivahti Jani Malinen pelasi toisen voitokkaan ottelun maalinsuulla peräjälkeen.

Kausi jatkuu ensi viikon maanantaina jälleen kotiottelulla. Tuolloin Myyrmäen hornankattilaan saapuu Sipoon ylpeys GV-Hockey. Tervetuloa paikanpäälle kannustamaan joukkue kolmanteen perättäiseen voittoon! Ps. muistattehan kasvomaskit saapuessanne hallille!

UUTISET
2020

13.10.2020

Kauden toisesta ottelusta kauden toinen voitto! Maanantai-illan kamppailussa Myyrmäkeen vieraaksi saapui RT. Vierasjoukkue sai otteluun hyvän startin onnistuessaan avausviisiminuuttiseen kahdesti. Ajassa 10:10 Paasikangas kavensi tilanteeksi 1-2, josta siirryttiin erätauolle. Toinen erä ehti vanheta vain viisi minuuttia kun vieraat onnistuivat jälleen siirtyen 1-3 johtoon. Tämän jälkeen alkoi kuitenkin Taxi-show, tarkemmin sanottuna Nikkis-show. Vain 35 sekuntia vieraiden 1-3 maalista Nikkinen kavensi 2-3:een. Kaksi minuuttia myöhemmin Hakulinen tasoitti ottelun 3-3:een ja heti perään seuraavasta hyökkäyksestä Nikkinen siirsi kotijoukkueen ensimmäistä kertaa johtoon illan toisellaan. Erän lopulla RT onnistui kahden miehen ylivoimalla tasoittamaan ottelun 4-4:ään, josta lähdettiin ottelun päätöserään.

Kahdesti erän avauksessa hieman uinunut kotijoukkue terästäytyi päätöserässä. Erä oli ehtinyt vanheta reilut kuusi minuuttia kun Suhonen onnistui maalinteossa siirtäen kotijoukkueen jälleen johtoon. Vain 20 sekuntia edellisestä ja Paasikangas pääsi ujuttamaan lukemiksi 6-4. Ottelu näytti jo selvältä kun vieraat sortuivat rikkomaan jäähyn arvoisesti ottelun lopussa, mutta mitä vielä. Vierasjoukkueen nopeajalkainen hyökkääjä pääsi karkaamaan läpiajoon jonka päätteeksi ujutti kiekon 16 kertaa ottelussa torjuneen Tony Laakson kaventaen lukemiksi 6-5. Aivan ottelun lopussa kotijoukkueen jäähykuningas Mäkelä esti vastustajaa sääntöjen vastaisesti, jolloin RT pääsi vielä ottelun lopussa hakemaan tasoitusmaalia ilman maalivahtia ylivoimalla. Vieraat eivät kuitenkaan yrityksessään onnistunut, joten pisteet jäivät Myyrmäkeen.

Seuraavaksi joukkue pelaa Stadi HC:n vieraana Malmilla sunnuntaina 18.10. kello 21:00. Tervetuloa paikanpäälle! Ps. Kasvomaski pakollinen!

29.9.2020

Se on voitto taskussa kauden ensimmäisestä ottelusta! Hieman vajaamiehisenä Myyrmäkeen saapunut Parkcity Puckers oli vastaantulija avausvaihdosta lähtien. Tehokkaasti ottelun aloittanut kotijoukkue siirtyi 1-0 johtoon ajassa 1:25 Antti Kousan maalilla. Tämän jälkeen Jarno Stenberg, Marko Palmberg osuivat kertaalleen ja Turo Suhonen kahdesti. Maalinsuulla kuusi kertaa torjunut Tony Laakso pysäytti kertaalleen vierasjoukkueelle annetun rangaistuslaukauksen. Näin ollen tauolle lähdettiin vakuuttavassa 5-0 johdossa.

Toisen erän alkuun vieraat pääsivät yrittämään kavennusta illan toisesta rangaistuslaukauksesta, mutta tälläkin kertaa maalivahti Laakso veti pidemmän korren. Tennislukemat 6-0 taululle löi Erno Junnikkala ajassa 22:58 joukkueen pelatessa alivoimaa. Vierasjoukkue ei saanut ottelun toisessa erässä juuri mitään aikaiseksi, vaan tyytyi lähinnä kyttäämään vastaiskuista ylivoimahyökkäyksiä.

Päätöserä alkoi vauhdikkaasti erän vanhetessa vain 15 sekuntia, kun ensimmäistä peliään Taxi-paidassa pelannut puolustaja Anssi Aura niittasi pelin 7-0:aan. Ajassa 36:30 siirretyn rangaistuksen aikana vierasjoukkuekin sai maalihanansa auki Miro Rosenbergin kaventaessa 7-1:een. Seuraavan kolmen minuutin aikana mätettiinkin maaleja sitten huolella: Rosenberg onnistui toistamiseen kaksi minuuttia myöhemmin, jonka Junnikkala kuittasi heti seuraavassa vaihdossa illan toisella osumallaan. Hattutempun Rosenberg viimeisteli 8-3 kavennusmaalillaan ajassa 39:41, reilu kolme minuuttia siis ensimmäisestä maalistaan. Ottelun loppu oli lähinnä pelailua lukuun ottamatta pientä välienselvittelyä aivan ottelun lopussa. Lopputulemana läpi ottelun kuumana käynyt vierasjoukkueen Lauri Heinonen ajettiin ulos epäurheilijamaisesta käytöksestä. Lopullisen naulan arkkuun löi Palmberg illan toisella osumallaan ajassa 43:47.

Illan tehomiehinä häärivät Suhonen ja Junnikkala keräten tehot 2+2 mieheen. Myös Kousa ylsi neljään tehopisteeseen tehoillaan 1+3. Tätä kolmikkoa tuki koutsi Palmberg tehoillaan 2+1. Maalinsuulla Laaksolle kirjattiin ottelussa yhteensä 19 torjuntaa. Näin ollen kelpo kauden avaus Taxi-porukalle! Tästä on hyvä mennä intohimolla eteenpäin.

Seuraava ottelu pelataan 12.10. kun Myyrmäkeen vieraaksi saapuu RT. Laita maski kasvoille ja tule paikanpäälle kannustamaan suosikkijoukkueesi voittoon! Turvavälit huomioiden, tietysti.

25.9.2020

Kausi 2019-2020 jäi torsoksi COVID-19 takia. Tosin tämä ei vaikuttanut joukkueen jääkiekkokauteen kotimaassa, sillä runkosarja ehdittiin saada päätökseen ja playoffit olisivat jääneet haaveeksi joka tapauksessa. Eniten maailmanlaajuinen epidemia vaikutti joukkueeseen keväälle suunnitellun Kanadan turnauksen peruuntuessa. Joukkueen oli siis tarkoitus osallistua Kanadan Vancouverissa järjestettävään Carha-turnaukseen huhtikuussa, mutta turnaus on nyt siirretty vuodella eteenpäin. Tästä tiedotetaan lähempänä lisää, mikäli turnaus saadaan ensi vuoden puolella järjestettyä.

Joukkue on säilynyt kevään ja kesän terveenä ja saanut treenattua kovaa tulevaa kautta varten. Jäillä joukkue on käynyt elokuun puolivälistä lähtien, missä kunto ja kuviot on hiottu viimeisen päälle valmiiksi. Tällä kaudella joukkue pelaa tuttua Harraste Ilta Kevyt –sarjaa KHL-tasolla. Sarjajärjestelmä on muuttunut tälle kaudelle siten, että sarjassa pelataan kaksinkertainen sarja. Tämä tarkoittaa kahta peliä jokaista joukkuetta vastaan, kotona sekä vieraissa. Pelien osalta kausi pyörähtää käyntiin kotiottelulla 28.9. Parkcity Puckersia vastaan.

Uuden kauden kynnyksellä joukkue sai harmillisia uutisia, kun #55 Jussi Sievälä sekä #39 Julius Välimäki ilmoittivat tahoillansa siirtyvänsä syrjään jääkiekon parista ainakin toistaiseksi. Molemmat jättivät mahdollisuuden palata tulevaisuudessa Taxi-paitaan, mikäli kipinä jääkiekkoon syttyy uudelleen. Mr. Taxi Hockey Club toivottaa Jussille ja Jullelle tsemppiä tuleviin haasteisiin!

Tästä se taas alkaa. Uusi kausi, vanhat kujeet ja joukkueen keski-ikä taas vuotta korkeampi! Intohimolla eteenpäin.

11.2.2020

Kalenterivuosi 2019 päättyi joulukuussa kolmeen pelattuun otteluun. 8. päivä joukkue matkusti LPS:n vieraaksi Kaarelaan. Pistejakoon päädyttiin loppulukemissa 5-5. Ottelussa onnistuttiin hukkaamaan ensimmäisen erän jälkeinen 0-3 johtoasema, mutta tosin tasoitusmaali syntyi ottelun viimeisellä minuutilla Janne Hakulisen lavasta. Ottelussa kahdesti osui tasoitusmaalin tehnyt Hakulinen sekä avauserän maaleillaan Erno Junnikkala. Kausi jatkui heti seuraavana päivänä Kukkoja vastaan kotona. Hurjan maali-iloittelun jälkeen Kukot haki tiukan 7-8 voiton. Koko kauden loistavasti pelannut ykkösketju Junnikkala – Hakulinen – Kousa keräsi ottelussa tehopisteet 1+2 mieheen. Joukkue onnistui nousemaan 1-5 tappioasemasta tasoihin 5-5:een ottelun päätöserässä, mutta maalirallin voittajaksi kruunattiin lopulta vierasjoukkue.

Alkusarjan päätösottelu pelattiin joulutauon jälkeen 12. päivä tammikuuta Malmilla HC Tuskan toimiessa isäntänä. Vuosikymmenen ensimmäinen ottelu päättyi 8-4 tappioon lähinnä umpisurkean avauserän takia. Joulukinkkujen painaessa vieraiden pohkeissa kotijoukkue karkasi avauserässä peräti 6-0 johtoon. Tämä oli joukkueelle liian suuri vuori kiivettäväksi, vaikka kahdessa edellisessä ottelussa takaa-ajo oli ollutkin hyvä. Tappiollisesta loppuvuodesta 2019 sekä alkuvuodesta 2020, jatkui joukkueen kausi Harraste Ilta Kevyt Liigan ylemmässä jatkosarjassa.

Ylempi jatkosarja pyörähti käyntiin tammikuun lopulla kahdella ottelulla. Ensimmäisessä ottelussa RT saapui 20. päivä Myyrmäkeen vieraaksi. Kauden ensimmäinen kohtaaminen niin ikää Myyrmäessä päättyi 6-4 kotivoittoon. Toinenkin ottelu alkoi hyvin joukkueen ollessa tehokas 1. erässä osuen kolmesti. Ajassa 19:49 tapahtui ikävä loukkaantuminen, kun maalivahti Tony Laakso loukkasi polvensa. Onneksi otteluun varamiehenä kenttäpelaajaksi nimetty Jani Malinen oli valmis hyppäämään maalinsuulle lainavarusteilla. Tämä kuitenkin sotki joukkueen peliä sen verran, että ottelun kolmannessa erässä vierasjoukkue nousi 4-1 tappioasemasta 4-6 voittoon. Tästä kausi jatkui 29. päivä Team Pappa / EPS:n vieraana Leppävaarassa. Kauden aikaisempi kohtaaminen päättyi 3-3 tasapeliin. Toinen kohtaaminen oli niin ikää tasainen kamppailu, mutta tällä kertaa runsasmaalinen. Maalinteon avauserässä aloitti vierasjoukkue, mutta Pappa-jengi nousi nopeasti tasoihin ja ohi. Tästä johtoasemasta kotijoukkue ei suostunut luopumaan, lukuun ottamatta Hakulisen tekemää 6-6 tasoitusmaalia päätöserässä. Lopulta kotijoukkue onnistui ottelun loppuhetkillä iskemään loppulukemiksi 7-6.

Kausi jatkuu helmikuun 16. päivä vierasottelulla LPS:ää vastaan Kaarelassa. Edellinen kamppailu päättyi 5-5 tasapeliin. Joukkue kaipaa kipeästi pisteitä, joten taistelu käy kuumana. Tule paikanpäälle kannustamaan suosikkijoukkueesi voittoon kello 19:30 alkavassa kamppailussa!